Global Entrepreneurship Week

I uge 46 (D. 13. til d. 17. november 2023) afholdes der Global Entrepreneurship Week i Danmark. Samarbejdet afholdes i samarbejde med Danske Iværksættere, Meta, Erhvervsstyrelsen & Odense Kommune.

Global Entrepreneurship Week er en årlig begivenhed - også kendt som Danmarks Iværksætteruge. Ugen afholdes af GEW og målet er at sætte iværksætteri og entreprenørskab på dagsordenen.

Årets Tema er Innovation og hvordan man løse velfærdsstatens problemer. Dette understøtter GEW blandt andet med udgangspunkt i eksempel på at der i 2030 vil mangle 8.200 uddannede sygeplejersker, 13.100 uddannede lærere og 17.000 flere social- & sundhedsmedarbejdere (Kilde: https://Gew.dk/tema)

Temaet er dermed ikke det sædvanlige fokus på eks. e-commerce eller App udvikling til det private marked, men et interessant take på en branche hvor nytænkning i den grad er vigtigt for at kunne løse helt uomgængelige demografiske, ressourcemæssige og uddannelsesmæssige udfordringer.

Endvidere er det en branche hvor OPP (offentlige private partnerskaber) forventes at være en del af fremtiden, ligesom finansieringen måske kan være mere sikker når først man har et viable produkt eller løsning.

Du kan på GEW’s website læse mere om de kommende arrangementer ligesom du kan tilmelde dig som arrangør, hvis du har et event, foredrag el. lign. som du mener kan passe ind i GEW’s profil.

Læs meget mere på www.gew.dk



Forrige
Forrige

Udskudt A-Skat & AMB

Næste
Næste

Den hybride arbejdsplads