Et partnerskab der giver mening

Corpay One - Udgifter samlet ét sted 

Nyeste partnerskab er med den dansk internationale virksomhed Corpay One. Corpay One tilbyder automatisk bogføring af dine fakturer samt finansbilag, ​herunder blandt andet automatiseret betaling, der via sin integration til virksomhedens økonomisystem sikrer en både strømlinet & hurtig bogføringsproces. 

Corpay One er tilkoblet iOS, Android & Web og sikrer hurtig & smertefri udgiftsstyring via dens app-funktion, som er udstyret med en scanning, der automatisk er tilkoblet et brugerdefineret godkendelsessystem, der gør det muligt for virksomheden at sætte interne regler for godkendelse af den enkelte udgift. 
​Derefter betales regningen automatisk til tiden og virksomheden vil opnå fuld kontrol over virksomhedens udgifter samlet ét sted via din Corpay One Adresse.  

Hos Corpay One har de en klar mission om at være den enkelte virksomheds 'one point of entry' i alt, hvad der hedder udgifter for dermed at samle virksomhedens udgiftsstyring ét sted og skabe en 360 graders løsning indenfor bogføring. 
Med det, er Corpay One allerede nået langt og udvikler løbende nye tiltag, der lever op til, hvordan den globale regnskabsbetaling konstant udvikler sig, for i sidste ende at kunne samle alt udgiftsstyring ét sted. ​​

Håndtering af kvitteringer 

Med en klar mission om at samle udgiftsstyring ét sted og dermed gøre det enkelt & sikkert, har Corpay One introduceret sine kunder for håndtering af kvitteringer samt allerede betalte udgifter. 
Udgangspunktet er, at man via Corpay One app, herunder scanningsfunktion kan scanne en kvittering eller en allerede betalt udgift, hvorefter den vil kategoriseres efter hvilken betalingsform man har benyttet; en liste over betalingsmuligheder udarbejdet af virksomheden selv og kvitteringen vil automatisk synkroniseres med det pågældende regnskabssytem. 
Således vil virksomhedens behandling af udgifter samles ét sted - centralt og effektivt.

Corpay One’s vision for fremtiden 

Corpay One er delvist beliggende i København og San Fransisco og har dermed opbygget et globalt team af både entreprenører, udviklere & antropologer, som alle går med en vision om at ændre, hvordan  global regnskabsbetaling fungerer. 

Hos Corpay One er de eksperter i kunstig intelligens og at bygge det bedste system til at behandle udgifter for virksomheder såvel som den private og har en klar vision om at gøre det nemt, sikkert og bekymringsfrit at håndtere udgifter for derigennem at give tid til det essentielle i den enkelte virksomhed. 

​De tror på at innovationer i betalings- og blockchain-teknologi kan fodre en fremtid, hvor enhver transaktion er gratis og øjeblikkelig og sørger for at virksomheder & forbrugere kan drage fordel af de forandringer den finansielle verden undergår i øjeblikket, som de desuden mener kun vil accelerer de kommende år. 

Corpay Ones drøm er at skabe et smukt og simpelt produkt, at blive det første 'ægte' globale netværk af regningsbetalere og udstedere og at udbrede betalingsinnovation til alle.

Partnerskab med Larsen Finans & Administration 

Hos Corpay One er de hverken eksperter inden for revision eller bogholderi og samarbejder derfor løbende med førende aktører inden for regnskab & bogføring, herunder Larsen Finans & Administration, for netop at rådgive brugerne bedst muligt og garantere at systemet implementeres både meningsfyldt og gnidningsfrit i den enkeltes virksomhed. 

Derfor er det med stor glæde at vi hos Larsen Finans & Administration har indgået partnerskab med Corpay One og mener det bibringer en merværdi til vores kunder idet bogføring, herunder udgiftsstyring ofte bruger uforholdsmæssige mange ressourcer i form af bl.a. tid - og dermed repræsenterer omkostninger, der bør kunne nedbringes i den enkelte virksomhed.

Partnerskabet gør det ligeledes muligt for vores kunder at benytte sig af en løsning, der på sigt vil optimere samt effektivisere virksomheden indefra og give plads til at fokusere på det egentlige i virksomheden. 

Ønsker din virksomhed at benytte Corpay One eller høre mere herom, står vi, såvel som naturligvis Corpay One klar til at besvare dem. Er din virksomhed allerede kunde hos Larsen Finans & Administration kan du hurtigt tilvælge Corpay One og integration & opsætning klares nemt og uden ventetid via din kontaktperson hos Larsen Finans & Administration. 

Forrige
Forrige

Zenegy - en ny generation af lønsystemer